BALKAN GREEN ACADEMY 2020/2021 -  THIRRJE PER APLIKIM

BALKAN GREEN ACADEMY 2020/2021 - THIRRJE PER APLIKIM

Shkarko PDF
AKTGJYKIMIN E GJYKATËS SË APELIT TË KOSOVËS - QASJE NË DOKUMENTE ZYRTARE

AKTGJYKIMIN E GJYKATËS SË APELIT TË KOSOVËS - QASJE NË DOKUMENTE ZYRTARE

Shkarko PDF
SHPREHITË E GJELBRA TË ZYRES

SHPREHITË E GJELBRA TË ZYRES

Shkarko PDF
USHQIMI I QËNDRUESHËM I GJELBËR

USHQIMI I QËNDRUESHËM I GJELBËR

Shkarko PDF
LUFTA KUNDËR NDOTJES SË AJRIT

LUFTA KUNDËR NDOTJES SË AJRIT

Shkarko PDF
PRAKTIKA QE TE NDIHMOJNE TE KURSESH ENERGJI DHE PARA DERISA #RRINSHPI

PRAKTIKA QE TE NDIHMOJNE TE KURSESH ENERGJI DHE PARA DERISA #RRINSHPI

Shkarko PDF