Përmbaju ose Mbyll

Përmbaju ose Mbyll

Shkarko PDF
Ndërtimi i kapaciteteve transformuese për një ekonomi miqësore me klimën në komunitetet e rajoneve rurale të Ballkanit Perëndimor dhe Maqedonisë Perëndimore

Ndërtimi i kapaciteteve transformuese për një ekonomi miqësore me klimën në komunitetet e rajoneve rurale të Ballkanit Perëndimor dhe Maqedonisë Perëndimore

Shkarko PDF
Forumi i Shoqërisë Civile dhe Think Tank 2022

Forumi i Shoqërisë Civile dhe Think Tank 2022

Shkarko PDF