Aktualisht nuk ka vend të lirë pune

Megjithatë, ne jemi gjithmonë të hapur të takojmë profesionistë energjikë dhe të talentuar, të cilët dëshirojnë ti bashkohen ekipit tonë.

Nëse dëshironi të konsideroheni për ndonjë pozitë të ardhshme ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në:

info@balkangreenfoundation.org